Повече за нас

Нашето призвание е организиране и водене на детски рождени дни. Да се води детски рожден ден за нас е истинско удоволствие, радост и привилегия.

Изберете ли Аниматор.БГ, за нас най-важни стават вашите деца. В момента, когато  празника започне, ние забравяме за всичко друго. В ума ни се въртят само мисли как децата да се забавляват до последната минута. Това е нашата основна и единствена задача! Ние работим САМО това и то не временно!

Често ни питат : Как успявате да организирате толкова много деца? Отговорът ни винаги е един: „Това е дарба, или го имаш или го нямаш” . Може би сте чували, че има обучения за аниматори. Уважаеми родители, да бъдеш аниматор не е като да бъдеш счетоводител. Аниматорът трябва да носи в себе си таланта, но и любовта към децата, за да бъде партито на Вашето дете уникално! Защото в Академията не ни учат как да забавляваме децата, как да привлечем вниманието им, какво да правим, когато детето е разстроено и тн. Това, е ДАРБА!

За детето рожденият ден е всичко! То ще помни добрия аниматор, а не посредствения.

 

Нашият приоритет са усмивките на децата, и удовлетворението на родителите. Един добър аниматор трябва да е завладяващ, но респектиращ, интересен, но да не измества фокуса от рожденика, забавен, но да не преминава границите на възпитанието. Ние разбираме техния свят, вярваме че децата не са трудни, те просто живеят в свят на уморени възрастни!

За да получите персонална оферта спрямо Вашите изисквания, моля позвънете на телефон: 0897950851

При въпроси от всякакъв тип, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще Ви отговоря на всички въпроси.

Нека заедно направим партито на Вашето дете незабравимо!!!

Бързо запитване

12 + 7 =